Welkom!

Mijn naam is Romana Maclean en samen met mijn man woon ik in Assendelft.

Van jongs af aan heb ik een liefde voor kinderen gehad en het is altijd mijn passie geweest om met kinderen te werken. Na mijn middelbare school ben ik meteen gestart met de opleiding SPW 3, wat ik erg leuk vond en daarna heb ik ook de onderwijsassistent opleiding afgerond. Hierna ben ik doorgestroomd  naar de PABO.

Ik miste de jongere kindjes te erg en ging toen werken in de kinderopvang. Dit heb ik 10 jaar gedaan. Het heeft mij een grote vreugde gegeven om met kinderen te werken. Het is mooi om de ontwikkeling van de kinderen te zien, hun hierin te stimuleren en ze zien op te groeien.

Na 10 jaar met plezier in de kinderopvang te hebben gewerkt, was het tijd voor mij om een nieuwe weg in te gaan. Met gastouderverblijf Shiloh Daycare wil ik kinderen christelijke opvang aanbieden. Ik wil hun de normen en waarden van het Christelijk geloof leren. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren over de Here Jezus. Dat ze Zijn liefde mogen ervaren en een persoonlijke relatie kunnen krijgen met Jezus.

Zij mogen weten en ervaren dat ze geliefd zijn. Elk kind is een geschenk van God en is waardevol. Shiloh betekent dan ook “geschenk van God, rustplaats van God en vrede van God”.

Kijk gerust rond op de website en neem contact op als u verder nog vragen heeft!

Bedankt en vriendelijke groet,

Romana Maclean

Een gezicht erbij

15c60b60-a75a-4ba3-b7eb-1814670d288b-e1556006127137.jpg
Gastouder Shiloh Daycare

Romana Maclean

Gastouder

Opleidingen

  • PABO
  • Onderwijsassistent
  • SPW 3
  • VVPN
  • Middelbare school
  • EHBO voor kinderen

Ervaring

Baby opvang
0%
Peuters
0%
Kleuters
0%
Speciale zorg
0%

Neem contact op voor al uw vragen!