Heeft u vragen?

Bij Shiloh Daycare helpen we je graag! Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan kun je deze doorgeven via onderstaand formulier. Of mail rechtstreeks naar info@shilohdaycare.nl.

Klachten

Bij Shiloh Daycare zullen wij er alles aan doen om dagelijks goede, kwaliteit kinderopvang te bieden. Wij vinden het belangrijk dat alle ouders tevreden zijn en blijven. Toch kan er een keer iets mis gaan. Het is fijn dat u met een klacht meteen naar de betrokkene persoon gaat om uw klacht te bespreken. Komen jullie daar samen niet uit, kunt u intern een klacht indienen. Wij hebben een interne klachtenregeling opgesteld. Die kunt u hier lezen: Klachtenregeling.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van de interne klachtenregeling, kunt u ook extern een klacht indienen. Neem hiervoor contact op met het klachtenloket kinderopvang. https://www.klachtenloket-kinderopvang.nl.

Alle kinderopvangorganisatie’s zijn wettelijk verplicht zich aan te melden bij de geschillencommissie. Shiloh Daycare is dus ook aangesloten. U kunt ook rechtstreek naar de geschillencommissie stappen. www.geschillencommissie.nl

Correspondentieadres:
Waagmeester 5
1566JT Assendelft

Email: info@shilohdaycare.nl
Telefoonnummer: 0645511792

Bezoekadres:
Galjoenstraat 1
1503 AN  Zaandam


Grotere kaart weergeven