De meest gestelde vragen:

Hieronder heb ik geprobeerd zoveel mogelijk vaak voorkomende vragen te verzamelen en te beantwoorden. Staat Uw vraag er niet tussen? Dan kunt u het contact formulier onderaan invullen en probeer ik b innen 24 uur antwoord te geven op al Uw vragen.

1Krijg ik kinderopvangtoeslag?

Met het LRK nummer ( 120282604) kunt u toeslag aanvragen op www.mijntoeslagen.nl

2Hoe veel kinderen zijn er per dag?

Per dag bied ik opvang voor maximaal 5 kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. Waaronder maximaal 2 baby’s onder de 1 jaar.

3Wat gebeurd er als mijn kind ziek is of ziek wordt op de opvang?

Als uw kind ziek is, neem ik contact met u op. Ik spreek met u af wie het kind komt ophalen. Indien u als ouders zelf niet kunt halen, neemt u zelf contact op met het noodcontact. In overleg met u kan er paracetamol gegeven worden bij koorts. Hier wordt altijd een verklaring voor getekend. Evenals andere medicijnen die gegeven moeten worden.

Een kind dat een besmettelijke ziekte, kan in verband met besmettingsgevaar niet bij mij komen. De richtlijnen van de GGD worden hierin opgevolgd.

4Wat zijn de openingstijden?

Maandag t/m vrijdag van 7.15 tot 18.15

5Betaal ik door tijdens vakantie's en vrije dagen?

Als u de vakantie tijdig door geeft( minimaal 2 weken van te voren), een dag vrij minimaal 1 week van te voren, worden deze dagen niet in rekening gebracht.

6Zijn er ruildagen mogelijk?

Ruilen is mogelijk, mits u dat een week van te voren aangeeft. Ruilen kan (indien de bezetting het toelaat) een week voor of een week na de oorspronkelijke opvang dag.

7Betaal ik door als mijn kind ziek is?

Mocht uw kind ziek zijn op de dag van opvang, dan graag voor 8:00 uur melden. Dan zullen er geen kosten in rekening gebracht worden. Indien uw kind later wordt afgemeld, zal er 8 uur doorberekend worden.

Wordt uw kind tijdens de opvang ziek en hij/zij gaat eerder naar huis, dan zal er minimaal 8 uur doorberekend worden.

8Gaan de kinderen ook naar buiten?

Als het weer het toelaat, probeer ik elke dag even met de kinderen naar buiten te gaan. Ik heb een vierlingwagen, waar we mee kunnen wandelen in de buurt.

De grote kinderen kunnen ook in de tuin spelen, mocht het niet lukken om te wandelen.

9Hoe verloopt het contact met de ouders?

Het is belangrijk dat het contact met de ouders goed verloopt. Zo kan ik goed inspelen op de behoeftes van uw kind. In de ochtend, als u uw kind brengt, is het belangrijk dat er een duidelijke overdracht is, zodat ik weet hoe het met uw kind gaat. Deze informatie mag ook in het breng- en haalboekje geschreven worden.

Als u uw kind komt ophalen, zal ik ook een duidelijke overdracht geven hoe de dag verlopen is. Zijn er tussendoor bijzonderheden die belangrijk zijn om eerder door te geven, zal ik uiteraard eerder contact met u opnemen.

Stel uw vraag alsnog!