Romana Maclean

Mijn naam is Romana Maclean en samen met mijn man woon ik in Assendelft.

Van jongs af aan heb ik een liefde voor kinderen gehad en het is altijd mijn passie geweest om met kinderen te werken. Na mijn middelbare school ben ik meteen gestart met de opleiding SPW 3, wat ik erg leuk vond en daarna heb ik ook de onderwijsassistent opleiding afgerond. Hierna ben ik doorgestroomd naar de PABO.

Ik miste de jongere kindjes te erg en ging toen werken in de kinderopvang. Dit heb ik 10 jaar gedaan. Het heeft mij een grote vreugde gegeven om met kinderen te werken. Het is mooi om de ontwikkeling van de kinderen te zien, hun hierin te stimuleren en ze zien op te groeien.

Na 10 jaar met plezier in de kinderopvang te hebben gewerkt, was het tijd voor mij om een nieuwe weg in te gaan. Mijn verlangen was om de kinderen christelijke opvang te bieden, daarom ben ik gestart met het bieden van christelijke opvang in mijn woning. Nu een aantal jaar later start ik met een nieuwe uitdaging om te starten met een christelijk kinderdagverblijf. Zo kan ik nog meer kindjes christelijke opvang bieden. Het is zo fijn hun de normen en waarden van het christelijk geloof leren. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren over de Here Jezus. Dat ze Zijn liefde mogen ervaren en een persoonlijke relatie kunnen krijgen met Jezus.

Zij mogen weten en ervaren dat ze geliefd zijn. Elk kind is een geschenk van God en is waardevol. Shiloh betekent dan ook “geschenk van God, rustplaats van God en vrede van God”.


Stefanie Visser

Mijn naam is Stefanie Visser en ik woon samen met mijn man en onze twee zoontjes van 5 en 2 jaar oud in Purmerend. Ik kijk ernaar uit om alle kindjes te verwelkomen bij Shiloh Daycare. Elk kind is uniek en het geeft mij voldoening om kinderen te leren dat zij waardevol zijn. Een geschenk van God! Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen. Met veel enthousiasme en plezier zal ik de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling en zal hierbij de behoefte van het kind op de eerste plek zetten!


Micheline Schoop

Mijn naam is Micheline Schoop

Graag wil ik me aan jullie voorstellen; Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik wordt de vaste invalkracht voor Shiloh daycare.

Na mijn studie Spw- 4, heb ik in verschillende sectoren gewerkt. Een daarvan is de kinderopvang. Hierin heb ik 6 jaar met plezier mogen werken. Mijn ervaringen die ik heb opgedaan zijn op een  verticale groep, een peutergroep en de BSO. Naast het werken bij Shiloh daycare ben ik werkzaam als zzp-er voor organisatie Bocah Donya als gezinsbegeleider. Dit werk doe ik ook met liefde en passie.

Wat ik erg leuk vind aan met kinderen werken is dat ik ze mag begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling, want elke kind is uniek. Ik zal dit doen met de normen en waarde van het christelijk geloof.

Liefs en God zegen Micheline Schoop


Xiru Yan

Mijn naam is Xiru Yan (1988). Ik woon in Zaandam samen met mijn man en mijn zoontje. In 2018 begon ik met de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang en ik ben afgestudeerd in 2022. Tijdens mijn opleiding heb ik meer dan twee jaar stage gelopen en gewerkt bij twee kinderdagverblijven. Ik wil graag met kinderen werken en ik ben vol passie om kinderwerk te doen omdat ik geloof dat: “Ieder die zulk een kind ontvangt in de naam van de Here Jezus, ontvangt de Here Jezus”(Matteüs 18:5).

Ik wil graag mijn pedagogische deskundigheid gebruiken om:  de kinderen persoonlijke zorg aan te bieden, om de ontwikkelingen van kinderen te stimuleren en de kinderen een tweede thuis aan te bieden. Ik respecteer het karakter en de talenten van elk kind omdat ik geloof dat elk kind bijzonder is. Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen liedjes voor de Here God te zingen en verhaaltjes voor te lezen bij Shiloh Daycare. Bovendien vind ik het belangrijk om geduldig te zijn met de kinderen en positief te blijven. Ik wil de kinderen graag leuke en blijde geven.