Romana Maclean


Mijn naam is Romana Maclean en samen met mijn man woon ik in Assendelft.

Van jongs af aan heb ik een liefde voor kinderen gehad en het is altijd mijn passie geweest om met kinderen te werken. Na mijn middelbare school ben ik meteen gestart met de opleiding SPW 3, wat ik erg leuk vond en daarna heb ik ook de onderwijsassistent opleiding afgerond. Hierna ben ik doorgestroomd naar de PABO.

Ik miste de jongere kindjes te erg en ging toen werken in de kinderopvang. Dit heb ik 10 jaar gedaan. Het heeft mij een grote vreugde gegeven om met kinderen te werken. Het is mooi om de ontwikkeling van de kinderen te zien, hun hierin te stimuleren en ze zien op te groeien.

Na 10 jaar met plezier in de kinderopvang te hebben gewerkt, was het tijd voor mij om een nieuwe weg in te gaan. Mijn verlangen was om de kinderen christelijke opvang te bieden, daarom ben ik gestart met het bieden van christelijke opvang in mijn woning. Nu een aantal jaar later start ik met een nieuwe uitdaging om te starten met een christelijk kinderdagverblijf. Zo kan ik nog meer kindjes christelijke opvang bieden. Het is zo fijn hun de normen en waarden van het christelijk geloof leren. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren over de Here Jezus. Dat ze Zijn liefde mogen ervaren en een persoonlijke relatie kunnen krijgen met Jezus.

Zij mogen weten en ervaren dat ze geliefd zijn. Elk kind is een geschenk van God en is waardevol. Shiloh betekent dan ook “geschenk van God, rustplaats van God en vrede van God”.


Minka Vasileva

Mijn naam is Minka Vasileva. Ik woon samen met mijn 2 dochters in Purmerend.

Vanaf jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Ik was altijd op zoek naar buren die een baby hadden, die ik vervolgens mocht “verzorgen”. Daar is ook mijn interesse voor de ontwikkeling van baby`s ontstaan. Ik wilde altijd weten wat er in hun hoofd omgaat. De afgelopen jaren heb ik mij ook daarin gespecialiseerd en geef ik erkende trainingen over de ontwikkeling van en het werken met baby`s.

In 2009 heb ik mijn diploma gehaald en sindsdien werk ik in de kinderopvang. Dat doe ik met heel veel plezier. Naast het werk op de groep ben ik sinds 2019 ook werkzaam als pedagogisch coach en ben ik trainer “Gezonde kinderopvang” en “Werken met baby`s”.

Kinderen beter leren begrijpen en gepaste zorg bieden vind ik enorm belangrijk, daarom ben ik op dit moment ook bezig met de opleiding “Kinderpsychologie”. Ik besef natuurlijk maar al te goed dat God de bron van alles is en dat als ik kinderen beter wil begrijpen, ik bij Hem moet zijn. Daarom ben ik dankbaar om bij een organisatie als Shiloh te mogen werken. Een plek waar God in alles centraal staat en waar kinderen leren om volledig van Hem afhankelijk te zijn.

Bij Shiloh ben ik als assistent leidinggevende/pedagogisch medewerkster werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.


Judaisa de Windt

Mijn naam is Judaisa de Windt en ik woon in Zaandam samen met mijn 4 kinderen.

Ik kijk ernaar uit om samen met de kinderen van Shiloh Daycare een prachtige ervaring aan te gaan. Ik heb zelf sinds mijn middelbare school oppas werk gedaan en stage gelopen in een kinderopvang. Ik heb veel ervaring opgebouwd in de kinderopvang al bijna 12 jaar. Met kinderen werken is altijd mijn passie geweest. Elk kind is uniek en wonderbaarlijk voor mij. Dit is echt een nieuwe stap voor mij, een christelijke opvang. Dit is zo prachtig, waar ik ook samen met de kinderen God mag dienen en leren kennen.

Ik ben er helemaal klaar voor om bij Shiloh Daycare mijn rustplaats te vinden.”En elk kind is een Geschenk van God.”


Micheline Schoop

Mijn naam is Micheline Schoop. Graag wil ik me aan jullie voorstellen; Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik wordt de vaste invalkracht voor Shiloh daycare.

Na mijn studie Spw- 4, heb ik in verschillende sectoren gewerkt. Een daarvan is de kinderopvang. Hierin heb ik 6 jaar met plezier mogen werken. Mijn ervaringen die ik heb opgedaan zijn op een  verticale groep, een peutergroep en de BSO. Naast het werken bij Shiloh daycare ben ik werkzaam als zzp-er voor organisatie Bocah Donya als gezinsbegeleider. Dit werk doe ik ook met liefde en passie.

Wat ik erg leuk vind aan met kinderen werken is dat ik ze mag begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling, want elke kind is uniek. Ik zal dit doen met de normen en waarde van het christelijk geloof.
Liefs en God zegen Micheline Schoop


Xiru Yan

Mijn naam is Xiru Yan (1988). Ik woon in Zaandam samen met mijn man en mijn zoontje. In 2018 begon ik met de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang en ik ben afgestudeerd in 2022. Tijdens mijn opleiding heb ik meer dan twee jaar stage gelopen en gewerkt bij twee kinderdagverblijven. Ik wil graag met kinderen werken en ik ben vol passie om kinderwerk te doen omdat ik geloof dat: “Ieder die zulk een kind ontvangt in de naam van de Here Jezus, ontvangt de Here Jezus”(Matteüs 18:5).

Ik wil graag mijn pedagogische deskundigheid gebruiken om:  de kinderen persoonlijke zorg aan te bieden, om de ontwikkelingen van kinderen te stimuleren en de kinderen een tweede thuis aan te bieden. Ik respecteer het karakter en de talenten van elk kind omdat ik geloof dat elk kind bijzonder is. Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen liedjes voor de Here God te zingen en verhaaltjes voor te lezen bij Shiloh Daycare. Bovendien vind ik het belangrijk om geduldig te zijn met de kinderen en positief te blijven. Ik wil de kinderen graag leuke en blijde geven.


Amanda Neuvel

Mijn naam is Amanda (’89) en ik woon met mijn dochter in de Zaanstreek. Nadat ik eerst zelf moeder werd en hierdoor ook automatisch in contact kwam met andere (kleine) kinderen, ontdekte ik dat ik echt hart en bewogenheid voor ze kreeg. Ze zijn doorgaans onbevangen, eerlijk en heel puur. Er ligt een hele wereld voor ze open en alles wat voor ons als volwassenen ‘normaal’ is, is voor hen allemaal nieuw.

Ik vind het heel leuk om kinderen dingen te zien ontdekken en te zien hoe ze zich ontwikkelen, en ze daarbij te begeleiden. Daarbij geeft het me veel voldoening als ik merk dat er een band ontstaat met een kindje, en dat het graag bij je is. Ook vind ik het erg belangrijk om kinderen van kleins af aan al mee te geven dat de Here Jezus oneindig veel van ze houdt. Ik geloof namelijk dat dit een onmisbaar fundament is voor de rest van hun leven.

Ik kijk ernaar uit om er een goede tijd van te maken bij Shiloh Daycare! Ik zal een ondersteunende functie als groepshulp innemen voor zowel de leidsters als de kinderen.


Isa Tjeertes


Mijn naam is Isa Tjeertes, ik ben 18 jaar oud en doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Dit wordt mijn laatste jaar en ik hoop dat ik mijn opleiding succesvol mag afronden en ben dankbaar dat ik bij Shiloh stage mag lopen.

Ik vind werken met kinderen super leuk om te doen en heb er het volste vertrouwen in dat ik bij kinderdagverblijf Shiloh Daycare een leuke, gezellige maar vooral leerzame tijd tegemoet ga.