Kinderopvang

Bij Shiloh Daycare zullen wij opvang bieden aan maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Afhankelijk van het kindaantaal en de leeftijd van de kinderen zullen wij met 3 pedagogisch medewerkers werken, die uiteraard over het juiste diploma beschikken.

Op www.landelijkregisterkinderopvang.nl zal zodra wij open zijn het inspectierapport komen te staan. Dit kan door iedereen ingezien worden. Zodra de inspectie is geweest en het LRK nummer bekend is zal dit zichtbaar komen te staan op de website.


WERKWIJZE

Dagindeling Shiloh Daycare

Tijd
7:00 tot 9:15 Kinderen worden gebracht

Er is tijd om een korte overdracht met de ouders te doen. Daarna nemen we samen afscheid en mogen de kinderen vrij spelen. Er is eventueel de mogelijkheid om tot 8:15 te ontbijten. (Dit dient zelf meegebracht te worden.)

9:15/9.30 We beginnen de dag gezamenlijk met bidden en zingen liedjes, daarna eten wij fruit en drinken wij water/thee.
10:00 Buiten spelen/activiteit
11.30/12:00 Broodmaaltijd. (Voor de broodmaaltijd wordt een verhaal voorgelezen uit de kinderbijbel)
12.30/13:00 Slaaptijd voor de kinderen die 1 keer slapen. De kinderen die wakker zijn mogen spelen/doen een activiteit.
14:30/15:00 Wanneer de kinderen allemaal wakker zijn eten we een cracker/rijstwafel en drinken we water/thee. Daarna spelen we buiten of doen we een activiteit of is er de gelegenheid om vrij te spelen.
17:15/17:30 Drink- en eetmoment
16:00/18:30 Kinderen worden gehaald.

Graag brengen voor 9:15, zodat wij gezamelijk de dag kunnen beginnen.
De baby’s volgen hun eigen schema. Zij zullen eten, slapen en spelen naar behoefte.

Overige informatie

Wij proberen zoveel mogelijk gezamenlijk te eten. Uiteraard hebben de baby’s hun eigen ritme en slapen de baby’s naar behoefte. Dus wanneer zij slapen, zullen zij niet wakker gemaakt worden en mogen op een ander moment eten en drinken. Voor het eten zullen wij altijd bidden met de kinderen en het liedje smakelijk eten zingen. De kleine kindjes die nog niet zelfstandig kunnen zitten, zitten in de kinderstoel. De kinderen zullen, zodra zij hieraan toe zijn, gestimuleerd worden om zelf hun broodje te smeren.

In de ochtend zullen wij fruit eten en thee/water drinken. De kindjes die nog een fruithapje hebben kunnen dit ook in de middag krijgen.

In de middag eten wij een cracker en drinken we thee/water.

Mocht u graag willen dat uw kind iets anders te eten/drinken krijgt, kunt u dit zelf meegeven.

Er worden verschillende activiteiten aan de kinderen aangeboden. Ook zullen er  momenten van vrij spelen zijn. Als het weer het toelaat zullen we proberen om elke dag even naar buiten te gaan. Buiten spelen is belangrijk voor kinderen, het kind kan zijn of haar energie kwijt en het stimuleert ook de lichamelijke ontwikkeling. Graag ook op dagen wanneer het bijvoorbeeld regent, laarsjes en regenjasjes meegeven, zodat de grote kinderen ook de gelegenheid hebben om lekker buiten te spelen. Voor binnen graag sloffen of antislip sokken meegeven voor uw kind.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het pedagogisch beleidsplan

Maandag:     7:00 tot 18:30

Dinsdag :      7:00 tot 18:30

Woensdag:   7:00 tot 18:30

Donderdag:  7:00 tot 18:30

Vrijdag:         GESLOTEN

Weekend:      GESLOTEN

Alle officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Bezoekadres:

Galjoenstraat 1

1503 AN Zaandam

 

Correspondentieadres:

Waagmeester 5

1566JT Assendelft

Email: info@shilohdaycare.nl

Telefoonnummer: 0645511792